Van de Bleekstraat 24
3784WZ
TERSCHUUR
tel. 0342-461723

Het lastige seizoen voor SKV is verdergegaan met nog een nederlaag. Dit ging gingen de blauwhemden in Terschuur ten onder. Het werd uiteindelijk een terechte, maar wel ietwat ruime verliespartij: 5-1.

Eerder dit seizoen was Terschuurse Boys één van de weinige teams waarvan SKV kon winnen. De thuiswedstrijd eindigde in een mooie 3-0 overwinning. Dat  was nog wel met een aantal spelers die nu zeker bij SKV worden gemist. Ook zonder die spelers hadden de blauwhemden nog enige hoop op een goed resultaat. Maar, dan moest er wel slim en vol inzet worden gespeeld. De eerste kans van de wedstrijd was ook voor SKV. Na nog geen minuut spelen kreeg Omar el Azami een goede kopkans, maar zijn kopbal miste nipt het doel. De volgende kans was in de 8e minuut voor Terschuurse Boys en zij scoorden wel. Dit doelpunt werd 10 minuten later gevolgd door de volgende treffer. Zo stond SKV ineens met 2-0 achter.

Gelukkig deed SKV al snel wat terug. In de 22e minuut ging Omar el Azami er over de rechterflank met de bal vandoor. Bijna vanaf de achterlijn gaf hij een perfecte voorzet op Achraf El Azzouzi, die de bal netjes tegen de touwen werkte: 2-1! Elf minuten later was het bijna gelijk, maar het schot van Achraf El Azzouzi spatte keihard uiteen op de lat. Helaas viel twee minuten na deze grote kans voor SKV een doelpunt aan de andere kant van het veld. Een vrije trap werd van dichtbij knap binnengekopt door een speler van Terschuurse Boys, waardoor de ruststand 3-1 werd.

Waar SKV voor rust nog (best) goed mee kon komen met de thuisploeg, lukte dat na rust een stuk minder goed. De Wageningers kregen vrijwel geen kansen meer, al was Bailey Leegwater twintig minuten voor tijd, alleen op de keeper, nog wel dicht bij een doelpunt. Voor deze kans van Bailey Leegwater had Terschuurse Boys al meerdere kansen gekregen, waaronder een schot tegen de paal, en ook nog tweemaal gescoord. SKV verloor dus opnieuw een wedstrijd. Dit keer ruim met 5-1 van Terschuurse Boys.