Inschoterweg 2
6715CS
EDE GLD
tel. 0318-623119

Op het hoofdveld van DTS’35 trad SKV 4 zaterdagmiddag 10-02-2024 aan voor de uitwedstrijd tegen het zevende elftal van de Edese club. De wedstrijd had meer weg van een bruisend carnavalsfeest dan een reguliere wedstrijd. Als een ware leidsman van het feestelijke gebeuren fungeerde Marijn als aanvoerder, klaar om zijn team naar de overwinning te leiden.

Al snel barstte het feest los toen Berry uit een vrije trap de score opende. Als David Beckham in zijn beste jaren wist hij de bal met precisie langs de muur te krullen en de DTS-doelman kansloos te laten. Ook snel hierna pikte Berry zijn tweede doelpuntje mee.

Marcel maakte zijn debuut bij SKV 4 en liet meteen zijn stempel achter. Ongrijpbaar voor de verdedigers bewoog hij over het veld, en alleen met harde overtredingen kon hij worden gestopt. Twee afstandsschoten van hem vlogen als kanonskogels het doel in, en daarmee was zijn entree een waar spektakel en zeker voor herhaling vatbaar. De andere twee doelpunten voor rust waren afkomstig van Martijn. Als een onverschrokken soldaat betrad hij het veld. Klaar om de strijd aan te gaan. Met zijn behendigheid en snelheid was hij een constante dreiging voor de tegenstander, als een ware generaal die zijn troepen aanvoerde.

Bij rust stond het zodoende al 0-6 in het voordeel van SKV 4, een indrukwekkende voorsprong die de feeststemming alleen maar verder aanwakkerde. In de tweede helft zette Matthijs het feest voort met een prachtige lob over de keeper heen. Verder scoorde DTS ook nog twee keer in de tweede helft, maar dat drukte de pret natuurlijk niet.

Julius Caesar stond als een onverzettelijke keizer onder de lat en keepte opnieuw een voortreffelijke wedstrijd. Als een ware heerser heerste hij over zijn doelgebied en pareerde hij elke aanval als een ervaren generaal op het slagveld. Ook gastspeler Ruud toonde opnieuw zijn waarde voor het team door de verdediging te leiden als een kapitein op het schip. Zijn toewijding was zo groot dat hij deze wedstrijd verkoos boven het teamuitje in Leuven. Dat is pas een echt voetbaldier!

Met deze glansrijke overwinning vierde SKV 4 het carnaval op het voetbalveld en keerden ze huiswaarts als ware prinsen van het spel. Alaaf!